Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mircea Valentin Pfa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii colaborare firme de constructii
1 lei
Brand
Windev
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii de colaborare cu firme de constructii/ proiectare / arhitectura pentru ofertare evaluare proiecte si intocmire antemasuratori, incadrari si devize cu soft specializat WINDEV / sau echivalent.

Realizez rapid incadrari articole si devize, oferte pentru licitatii, situatii de lucrari, atasamente, situatii de plata, note de comenzi suplimentare, note de renuntare, etc. cu programul windev, pentru toate tipurile de constructii - colaborare pentru antemasuratori,grafice si devize estimative pt proiectare si studii fezabilitate; - pregatiri documentatie in vederea participarii la licitatii conform HG 28/2008 formulare F1-F6;

Disponibil colaborare part time pe proiect ofertat in program de devize windev Pot aduce experienta si seriozitate, implicare si responsabilitate si va pot spune ca prezentarea dvs. si cerintele postului sunt compatibile cu aspiratiile si pregatirea mea.Experienta in activitate comerciala de ofertare-contractare aprovizionare, planificare si executie lucrari, administrare bugete.(orice fel de activitate in departament tehnic participant la licitatii din SEAP, lucrez de 9 ani in program de devize windev pt constructii, instalatii, decontari, situatii lucrari, antemasuratori, incadrari pe articole.

Proiecte  si constructii si instalatii  la care am participat in ofertare decontare-, reabilitari si consolidari cladiri, statii epurare, sisteme infrastructura utilitati autostrazi, scoli, hale industriale, sisteme iluminat parcari, amenajari birouri, reabilitari termice blocuri, site uri telefonie mobila, etc) Colaborez si cu firme de proiectare pentru masuratori, incadrari, evaluare proiecte, bun cunoscator al preturilor de piata.

Experienta (15 ani) in toate activitatile unui department tehnic: Ofertare, contractare si managementul contractelor, planificare si urmarire lucrari, derulare proiect, situatii de lucrari si administrare bugete, decontari si urmarire subcontractori, receptie si carte tehnica.
Posesor Logan MCV 7 locuri, dispus colaborare.

Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati.

0726112683
Din Gura in Gura